Lash Volume Lifting (LVL)

De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

Twijfel over wenkbrauwen verven?
Twijfel je nog of je je wenkbrauwen gaat of laat verven? Als je van jezelf erg blonde en daardoor vrij ‘onzichtbare’ wenkbrauwen hebt, kan een bruine kleur je gezicht ineens een heel andere uitstraling geven. Je kunt daarom het beste een keer langs de salon gaan om met wenkbrauwpoeder of potlood je wenkbrauwen in te laten kleuren. In de salon kunnen ze goed inschatten welke kleur wenkbrauwen het beste bij je gezicht en haarkleur passen. Ga je liever zelf met potlood en poeder aan de slag? Probeer dan in de winkel een kleur uit die een paar tinten donkerder is dan de natuurlijke kleur van je wenkbrauwen. Zo kun je al een goed beeld krijgen van hoe je wenkbrauwen eruit komen te zien. En misschien nog wel belangrijker, wat voor gezichtsuitdrukking je door deze donkerdere wenkbrauwen krijgt.

Voordelen van wenkbrauwen verven
Zitten er echt voordelen aan het verven van je wenkbrauwen? We kunnen een aantal pluspuntjes noemen. Je kunt je gezicht beter definiëren. Je wenkbrauwhaartjes lijken bijvoorbeeld altijd langer als je ze verft. Zelfs de afgesleten punten worden (weer) donkerder van kleur. Ook de dunnere haartjes aan de uiteinden van je wenkbrauwen lijken ineens in volume toe te nemen. Daarnaast kun je natuurlijk tijd besparen als je ’s ochtends je make-up routine doet.